Анонимен дарител помага на дете в будна кома

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

shutterstock_72768514

Човешката доброта и съпричастност помогнаха на едно дете да се прибере при своята майка и състоянието му да започне да се подобрява.

За 9-годишния Елвер, който е в будна кома, TV7 и NEWS7 ви разказаха прeди четири месеца. Тогава детето спешно се нуждаеше от нова клапа, а родителите му нямаха възможност да я закупят. Благодарение на добри хора Елвер вече е у дома, а всеки месец анонимна жена продължава да помага на семейството с пари.

Майката на детето Нели Ангелова признава, че и лев не дава за памперси или храни – всичко й осигуряват дарители. Само преди две седмици съпругът й си отива от този свят, съсипан от мъка по болното дете. И тогава добри хора й протягат ръка. Младата жена казва, че трудно намира думи да благодари на всички.

Желанието на майката и благодетели е момчето да бъде изпратено за лечение в клиника за рехабилитация в Германия. За това обаче ще са необходими средства. От началото на септември е депозирана молба за финансова помощ във Фонда за лечение на деца.

Специална страница “Да помогнем на Елвер” е направена и в социалната мрежа Facebook. Всеки, който има възможност, може да дари средства по сметката на Елвер, за да подпомогне за изпращането му в немската клиника.
Номерът на сметката в Обединена българска банка е IBAN BG43UBBS80021023014640.

Източник: TV7

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Новини

Етикети:

1,669 преглеждания

Comments are closed.