Форум детско здраве

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

detsko zdrave

Тази есен Puls.bg организира третия си по ред форум, този път посветен на детското здраве. По време на събитието водещи български лекари ще разяснят как бихме могли да подобрим имунитета на детето, за да не страда то от чести боледувания, тръгвайки на детска ясла, градина или на училище.

Специалистите ще отговорят на въпроса какво представляват ваксините и по-какъв начин те предпазват организма от сериозни заболявания, като се опитат да изяснят безпокоящия съвременните родители въпрос дали действително нанасят вреди на здравето.

За да се радва детето на добър имунитет, то трябва да е здраво, и обратното. Храненето играе съществена роля и в двете направления. Благодарение на храненето детето може да расте здраво и щастливо, но по някога храненето вреди, създавайки условия за патологични процеси и състояния в организма, които водят до спад на имунитета и развитието на заболявания. Нещо повече, особено майките са с ясното съзнание, че храненето, един вид, проектира здравето на детето за целия му живот.

В мисията да бъдем родители и отгледаме здрави и щастливи личности трябва да знаем от кои градивни елементи и полезни вещества се нуждае детския организъм, за да има детето здрави кости и зъби, добро зрение, да функционира правилно метаболизмът му.

Четвъртата тема на форума е посветена на едни от най-често срещаните проблеми на опорно-двигателния апарат при децата, защото знаем, че движението и правилното физическо развитие на детето също са признак на добра грижа и условие за силен имунитет, но и на добро физическо и емоционално самочувствие за десетилетия напред.

цена за участие – 10лв

Регистрация: http://events.puls.bg

Кога?: 11 октомври, събота, 10 ч.
Къде?: Интер Експо Център (зала Витоша) – Цариградско шосе 147

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

1,705 преглеждания

Comments are closed.