Dm с нов магазин в София

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

DM

Най-известната австрийска дрогерия dm отвари свой магазин в Mega Mall Sofia, вече 18-ти в града. Така в България вече работят 46 филиала, първият беше открит през януари 2009 г.

Търговският обект се намира на ниво -1 срещу топлата връзка от метростанция „Западен Парк“ и разполага с площ от 470 кв.м., на която клиентите ще намерят разнообразие от около 12 000 козметични и здравословни продукти. Българските семейства ще открият също прекрасни продукти за бебето, детето и много продукти за домакинството на изключително атрактивни цени.

Този магазин е част от лятната серия от нови магазини на dm за 2014, която включваше откривания във Варна, в центъра на града на бул. Сливница в близост до хотел „Черно море“ (вече 3 магазина в морската столица) и в София, в квартал Студентски град, на ул. Йордан Йосифов №6.

Асортиментът, който се предлага на самообслужване в dm, включва най-актуалните и най-съвременните иновации, като същевременно е съобразен с особеностите на българския пазар: както международни марки, така и национални марки.
dm ще предложи на българските клиенти високо качество на по-изгодни цени от тези на международните марки. А трайно ниската цена, с която веригата гарантира, че няма да увеличава цените в рамките на 4 месеца, е част от клиентските привилегии на dm. Иновация от септември е картата за подарък, която може да бъде заредена на стойност от 15 лв. до 200 лв. и може да бъде ползвана многократно и за всеки повод.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

1,337 преглеждания

Comments are closed.