Вашите отговори от конкурса на Thinkle stars

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

„Какво е нещото, което си пожелавам детето ми да напише в тайния си дневник някой ден?“

Краен срок за участие: 11 септември! Очакваме и вашите отговори на e-mail: konkursi@purvite7.bg, във фейсбук или под статията в сайта!

TS_Promo_dnevnici_890x375_STORE
“Мило дневниче,
Копнея да ти споделя:
Когато си играя с мама, виждам любовта в нейните очи,
когато си играя с татко, виждам гордостта в усмивката му.
Аз вече съм голяма, но дядо продължава да ме носи,
а леля ми подарява играчки за малки деца.
Баба ми помага да се покатеря по пързалката, 
въпреки, че отдавна сама се държа.
Чувствам се обичана и щастлива.
И ми личи по думите на всички.”
Станимира

“Аз съм щастлив/а :)”
Таня

“Радвам се, че мама е една от най-добрите ми приятелки!”
Любомира

“Аз съм умна и красива, защото приличам на мама и татко. Възпитана съм да ценя малките неща в живота, да уважавам всеки, да прощавам, да съм съпричастна. Аз съм достоен и добър човек, защото моето семейство е винаги до мен и ме дарява с обич всеки ден!”
Наталия

 ” Благодаря ти, мамо, за щастливото детство!”
Жени

“Летя, чувствам се щастлива – обичта на приятелите и родителите ми ме прави силна и уверена, за да успея и опозная света. Обичам ги и им желая същото мое щастие.”
Искра

“Здравейте! Нещото, което си пожелавам детето ми да напише в тайния си дневник някой ден е на първо място, че се чувства безкрайно щастлив/а, усмихнат/а и успешна, а защо не и да добави, че има прекрасна майка (дори да звучи малко егоистично, подобен комплимент би зарадвал всяка жена)!”
Антония

“Пожелавам на моята принцеса да пише в дневника си само за хубавите моменти, за щастливото си и веселото си детство и колко е щастлива със семейството си”
amadeus

“Aз изживях един пълноценен и щастлив живот, не съжалявам за нищо и ако утре умра, не давам за това и пукната пара …”
Таня (P.S.  дано не прозвучи черногледо……не е това целта и намерението ми)

“Мама тайно дневниче ми подари :

“Красиви думи в него запиши!

Спомен мил ще са ти те,

щом пораснеш, мило ми дете!

Записвай в него всяко приключение,

всеки смях и забавление!

За игрите, за белите,

за радостта и любовта!

А когато станеш татко ти,

с твоите деца, дневничето прочети!

И на тях такова подари,

да записват своите мечти!”

Вили

“Мама прави най-вкусните палачинки 🙂 В неделя ще ме учи да ги правя и аз”

Мария

“Смелост!”
Дани

‘Маги иска да е Стела от Уингс, Мария иска да е Ана от Леденото кралство, а пък аз искам да съм си аз, така се чувствам най-добре’
Никол, 6 год.

“Щастлив съм”
Мартин

“Едно от първите неща, които ми хрумват е, че е щастливо и се чувства добре”
Криси

“Колко е хубаво с мама и тати, не искам никога да порасна”
Петър

“Обичам семейството си!”
Деси

 “Пожелавам си моето дете да напише: Следвам принципите си и съм вярна на себе си!” 
Миглена

“14.04.2025
Днес беше прекрасен ден! Сутринта мама беше направила палачинки за закуска и с брат ми и сестра ми се разбрахме на другия ден ние пък да й направим изненада  – закуска в леглото! 🙂 После трябваше да си пиша домашните, но накрая имаше награда – игра на гоненица с двете ни кучета, преди да тръгнем за училище. Всичко там беше както обикновено, с изключение на това, че с едно приятелче измислихме, как да направим смешен номер на двамата ни по-големи братя (и Митко има по-голям брат).  Няма да напиша какво сме намислили обаче, защото може някой да го прочете случайно и да не се получи, както сме го измислили. 
 
След училище мама ни взе с брат ми и ни заведе на тенис. Мисля, че ставам все по-добър. Тренерът каза, че след още няколко тренировки ще мога да бия батко. Прибрахме се към 8 и след вечеря помогнах на Лили (по-малката ми сестричка) със задачите за втори клас. Аз не си падам много-много по математиката, но това, дето дават на Лили, са прости работи! 
 
Вече ми се спи, така че трябва да си лягам. Утре след закуска с татко ще сеем моркови в градината. От миналата година помня, че е малко трудно, защото семенцата въобще не се виждат в пръстта. Татко каза да не се притеснявам – ако има нужда, ще ги разредим, като изникнат. 
 
Утре е и много важен ден – мама има рожден ден и е решила да лети с парашут! Батко се разсърди, че няма да го вземе и него, но ако трябва някой да лети, това може би ще бъде татко. Той пък казва, че един счупен глезен след военния полет му стигал. 
Цялото ми семейство са доста щури, аз затова ги обичам. Доста.  
 
P.S. Мисля, че батко подозира нещо. На вечеря през цялото време ме питаше какво сме си шушукали с Митко в училище. Дано не ни разкрие!”
Ваня
“Доколкото познавам таткото на детето, изобщо не вярвам от футбол да остане време за писане в таен дневник … Но иначе, естествено бих искала да прочета нещо хубаво, което му се е случило и го е впечатлило – запознанство с интересен човек, справяне с някоя трудна ситуация… Изобщо нямам представа какво пишат децата, но със сигурност родителите не трябва да го четат!”
Меги

“Ако е по-пораснало дете, бих искала да напише: 
…. и така помогнах! Помогнах както съм виждал, че мама се опитваше да помогне на бабата в магазина, като й прочете цените, като дядо, който лепеше протезите на старците в квартала, без да приема парите им. Помогнах и се почувствах страхотно, освободено, човешки добре се почувствах. И зная, че няма да чакам отплата, защото не ми е нужна, защото не го направих заради нещо …. Добрината е в мен, аз съм добър човек! … нали така пишеше в тефтера на мама : “Бъди добър човек, мило мое дете!”
Ако е по-малко дете, бих искала да прочета: 
“Мама казва, че иска да си говорим и да ме прегръща по много и силно! Казва, че прави това, защото щяло да дойде време, в което няма да искам да я гушна и ще тръшкам вратата на стаята си … Е мамо, вече съм на 9, но ако искаш ще те гушна в претъпкания МОЛ, без изобщо да ми пука, че другите ни гледат. Нека ако искат и да ми се смеят и подиграват … Аз просто те обичам. Обичам те мамо!”
Екатерина

“Мисля,че бих искала да прочета следнoто:

Имах едно прекрасно детство с незабравими игри и приключения. С мама и тате обиколихме доста екзотични места, от които научих интересни неща и сега като един голям човек съм готова да се гмурна сама в дълбините на живота.”
Цветелина

“Сега осъзнавам … когато си мислех: “Колко е лоша мама сега”, защо тя се е държала така – тя просто ме е обичала. Искала е да ме предпази от толкова лоши неща и да ме научи и покаже само доброто в света!”
Радостина

“Бих искал да прочета следното: „Станах човек, защото мама и татко бяха до мен през цялото време“
JK
Бих искала да прочета „Добрината ще спаси света“ :)
As

Ще се радвам да прочета: Днес цял ден се усмихвам.
cocotier

Пожелавам си да напише „Аз съм много, много щастлива“
nimba

Бих искала да прочета: “ Щастлива съм“
Sladuranka

Пожелавам си да напише:” Благодаря,че мама не е отстъпила на никой и ме е направила човек!”
Десислава

Пожелавам си: искам да стана ВЪЗПИТАН и ОТГОВОРЕН човек !:)
Те Ду На

Пожелавам си да напише : ” Чувствам се щастлива! ” , защото ако е един щастлив човек нищо друго не й трябва 
Ели Колеманова

В дневника на дъщеря си бих искала да прочета:” Благодаря ви майко и татко за щастливото детство, за възпитанието ми, за съветите ви, за свободата си да бъда , каквато поискам!
Maria Ferdinandova

В дневника на моята дъщеря искам да прочета колко е щастлива от детството си!
Julia Ivanova

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,848 преглеждания

Comments are closed.