Езикови курсове за деца от International House Sofia

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

summer-school

Езикова школа  International House Sofia  предлага чуждоезиково обучение за деца. Малчуганите в групите са разпределени, освен по възраст, и по ниво на владеене на езика. То се определя с тест, който децата попълват на място в един от офисите на езиковия център – на ул.  Брегалница №43 (до Мол София) и ул. Хан Омуртаг №82 (до Румънско посолство).

Курсовете се водят изцяло от чуждестранен преподавател, с дългогодишен опит в работата с деца. Всеки курс завършва едно ниво по Европейската Езикова Рамка (ЕЕР). Продължителността на курсовете е 9 месеца – от октомври до юни – приблизително 120 учебни часа са в основата на учебната ни година.

Родителите могат да присъстват на два открити урока през годината, както и непрекъснато да следят развитието на детето си чрез онлайн платформата ClassMaster. Малките групи от 6 до 10 деца предоставят достатъчно внимание към всяко дете.

За удобрство на родителите, International House Sofia предлага курсове и в някои държавни училища. Така допълнителните уроци по английски и/или немски език са максимално съобразени с програмата и натовареността на децата, провеждат се на място в училището и детето не губи време за пътуване.

За тези от вас, които се чувстват несигурни и неубедителни при използването на английски език, International House Sofia предлага и разговорни курсове. Те се водят от преподавател с роден език английски, подобряват устния ви английски и комуникативните ви умения.

Повече информация на: www.ihsofia.com, тел: + 359 899 937 129 и е-mail: info@ihsofia.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,817 преглеждания

Comments are closed.