Безплатно скално катерене и урок по тенис в Декатлон

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

26419_374_

Тази събота и неделя (26 и 27 юли) от 11:00 до 19:00 ч. в Декатлон Подуяне (бул. Владимир Вазов 31) всеки, който харесва катеренето или иска да опита този спорт, може да го направи напълно безплатно на истинска стена за катерене с височина над 7 метра! На място ще има квалифицирани инструктори от залата за катерене Боулдърленд и Фънтопия, които ще споделят с всеки, който се интересува, какво е възел осмица, защо е важно винаги да имаме партньор, който да ни осигурява, както и още много интересни факти за катеренето.

За ентусиастите, които пък са решили да си организират истински спортен уикенд, ще има и безплатен урок по тенис на корт на 27 юли (неделя) от 16:00 до 18:00 часа в Декатлон Витоша.

Всички фенове на тениса на корт ще могат да са една идея по-близо до него, като се включат в безплатен открит урок по тенис на корт за всички възрасти. Инструкторите от Спортна тенис академия ще гостуват в Декатлон Витоша (ул. Олимпийска 4, Околовръстен път, след ИКЕА). Те ще покажат техники за сервиз, форхенд и бекхенд и ще дадат ценни съвети за екипировка, места, където да се практикува тенис на корт, както и ще могат да отговорят на всички въпроси, свързани с този спорт. По време на урока освен в реална игра участниците ще имат възможност да разберат и някои тънкости в тениса чрез серия от тактически упражнения и игрови ситуации.

Участието и в двете събития е напълно безплатно, без предварителна регистрация и е подходящо за деца и възрастни. Ще бъдат осигурени екипировка и инструктори, така че желаещите да участват да могат максимално да се насладят на спорта.

Кога?: Събота и неделя – 26 и 27 юли
Къде?: гр. София, Декатлон Витоша и Декатлон Подуяне

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

1,375 преглеждания

Comments are closed.