Месечен хороскоп за май

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
poppies

Oвен

Вие, Овни по какъвто и начин да решите да влагате енергията си през месец май, усилията ви ще бъдат възнаградени. Няма да имате действия на празен ход, ами всяко нещо за което се стараете, ще има успех в последствие. Много вероятно е да имате нови любовни трепети, както и доста възможности за начало на флирт и забавления с противоположния пол.

Не са изключени известни финансови колебания. Много вероятно е да имате желание да харчите повече, отколкото получавате. Също така ще имате и много работа през месеца.

Телец

При вас, Телци, се очакват положителни преживявания в семейството. Тези от вас, които са свободни, ще имат шанс да си намерят подходяща половинка през месеца и да имат възможност с нея да разгорещят страстите. В работата ще можете много успешно да вършите задачите си и да сте доста продуктивни.

При всички случаи ще сте много чувствени и емоционални през месеца. Ще усещате настроенията на другите и те ще ви влияят на душевния комфорт. Поради тази причина е важно да се обграждате предимно с оптимистични и приятелски настроени хора, както и да си оставяте свободно време, което да прекарате с любим човек.

Близнаци

Май месец е много вероятно, вие, Близнаци да си имате проблеми с техниката около вас, както и със средствата ви за комуникация или транспорт. Не е изключено също така да ви изникват кратки пътувания из страната или чужбина.

Някои от вас ги очаква флирт с колега с неясен край, но ако сте свободни и не е в правилата на фирмата, да забранява отношения между служители, бихте могли да стигнете до задълбочаване на отношенията.

Рак

Вие, Раци, ще можете да се ползвате с протекции от висшестоящи през месеца. През целия период се очаква, ако имате някакъв проблем, да успявате да намерите човек, който да ви се притече на помощ и да ви измъкне от ситуацията.

Колкото по-упорито работите, толкова повече ще печелите и би трябвало през периода да не се оплаквате от липса на пари. Важно е да знаете, че ако планирате стъпките си правилно, няма начин да сбъркате, нито в личната, нито в професионалната сфера.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3

4,832 преглеждания

Comments are closed.