25 години щастливо детство с фондация „За нашите деца“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

fondacia-za-nashite-decaТази година фондация „За Нашите Деца“ празнува своя 25-годишен юбилей. Двадесет и пет години, през които неуморно осигуряват щастливо детство на хиляди деца.

За да отбележат 25-тия си рожден ден, от фондация „За Нашите Деца“ организират специално празненство за малки и големи в Южен парк (вход откъм бул. Витоша), в последния ден на месеца – 30.09.2017г., от 11:00ч. до 13:00ч.

В програмата на събитието са включени много музика и атрактивни формати. За доброто настроение на гостите ще се погрижат професионален диджей, приказни герои и аниматори от невероятният екип на парти агенция „Маска“. Те работят благотворително за редица организации, сред които фондация „Движение на българските майки“ и Сдружение на родителите на деца със синдром на Даун.

На 30 септември деца и възрастни ще имат възможност да проявят талантите си в обособени кътове за изкуство, спорт и театър.

Ще има много неочаквани изненади за всички!

Изненада ще е и самият финал на празненството, затова не го пропускайте!

От фондация „За Нашите Деца“ канят всички свои съмишленици и партньори, приятели и добродеятели, деца и възрастни, да поставят началото на следващите 25 години, през които да вдъхват увереност на още повече семейства и да осигуряват стабилен дом на още повече деца.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

617 преглеждания

Comments are closed.