2016 – най-успешна за Козирога

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
10koziroc

За Козирога Годината на Червената маймуна обещава да бъде максимално успешна. 2016-а продължава позитивните тенденции от предходната и и със сигурност ще бъде още по-плодотворна.  Звездите влизат в пълна хармония със спокойния и упорит характер на този знак.

Козирогът ще изпита необичаен подем и прилив на сили, което ще му помага да постига с лекота поставените цели. Енергията му ще бъде толкова голяма, че ще му стига да я влага не само във важни дела, ами и за приятни дреболии, хобита, пътешествия и развлечения, с една дума – за всичко, което му се прииска. Но природната разсъдливост на Козирога няма да му позволи да се разпилява излишно.

Впрочем, изобилието от сили и възможности за осъществяване на всичко желано далеч не е единственият бонус, който през 2016-а ще му поднесе щедрата съдба. Главното, което ще получи в Годината на Червената маймуна е  хармонията в душата, положителната настройка, която ще украси отношенията с любимия човек и ще внесе свежа струя в живота му.

На Козирога можем само да завиждаме. Вълшебното, светло и радостно чувство, което обикновено възниква през новогодишната нощ, ще цари в душата му през цялата година.

Практичният Козирог през 2016-а ще разбере що е истинска романтика.  Дори ако от много години е в брачен съюз, Червената маймуна ще му подари нови свежи впечатления и незабравими чувства. Ако пък представителят на този знак е сам, звездите му обещават  големи шансове да срещне своята половинка.

Продължението прочетете тук.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2

11,509 преглеждания

Comments are closed.